Kusursuz Otelcilik

Avrupa standartları kalitesinde ödüllü konaklama imkanı sizi bekliyor.

ATİK PALACE HOTEL

İstanbul’un moda merkezi, en popüler yerli ve yabancı markaların, gözde eğlence ve alışveriş mekânlarının bulunduğu Osmanbey’de siz değerli misafirlerine hizmet vermektedir. Taksim Meydanına 5 dk. mesafede olup misafirlerimiz hem iş hem tatil amacıyla kaldıkları otelimizde gitmek istedikleri bir çok noktaya kolayca ulaşabilirler. Atatürk Havaalanına 23, Sabiha Gökçen Havaalanına ise 41 kilometre mesafede bulunan otelimiz, İstanbul Metrosu, Açık Hava Tiyatrosu, Askeri Müze, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, kongre merkezleri, sergi salonları, seyahat acentelerine ve iş merkezlerine yürüme mesafesindedir.

Fransız mimarisinin estetik ve eskimez çizgileriyle işlenmiş olan binamız 1906 yılında inşa edilmiştir. Binanın orijinal yapısını korumak suretiyle, 2010 yılı içerisinde başladığımız geniş çaplı restorasyon ve güçlendirme çalışmalarını 2011 Mayıs ayı itibariyle tamamlamış bulunmaktayız. Barok sanatının bütün görkemini ve ince işçiliğini yansıtan binamız detaylara önem veren misafirlere hem konforu hem de görsel estetiği aynı mekânda sunmaktadır. Özenle seçilmiş duvar kağıtları, aydınlatması, zevkinize uygun bir şekilde döşenmiş odaları ve ince detaylarıyla daha kapıdan girerken kendinizi bir 17. yüzyıl malikanesinde hissedeceksiniz.

Hakkımızda

hizmetlerimiz

Atik Palace Otel olarak bulunduğumuz bölgede ve faaliyet gösterdiğimiz sektörde %100 misafir memnuniyeti ilkesi ile siz değerli misafirlerimize hizmet vermekteyiz.

Ücretsiz Wifi

Tüm katlarımızda 100mbps limitsiz ve şifresiz internet mevcuttur.

Kahvaltı

Tüm ziyaretçilerimize her sabah açık büfe ücretsiz kahvaltı.

Taksi İmkanı

Otelimizin kendine özel taksi durağı ile 7/24 kolay ulaşım keyfi.

Sanal Tur

Video ile otelimiz gezin

5

Single
Oda

10

Double
Oda

5

Suite
Oda

10

Twin
Oda

5

Family
Oda

10

Eko
Oda